English Version
 www.supply-chain.ro  
»
centru curs logistica Management Supply

 
Untitled Document
Sunteti aici : Prima Pagina » Carti
 
Carti

In aceasta sectiune va prezentam cartile pe care le puteti achizitiona prin intermediul companiei Supply Chain Management Center. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa sales@supply-chain.ro

Glosar de termeni logistica si supply chain
Autor:  Supply Chain Management Center SRL

Supply Chain Management Center prin intermediul www.esupplychain.eu au lansat in toamna anului 2008, in cadrul Conferintei Nationale ARILOG primul „Glosar de termeni de logistica si supply chain din Romania”.
La baza acestei lucrari au stat numeroase surse din literatura de specialitate, predominand surse din literatura internationala, din literatura americana dezvoltata ... mai multe detalii.


BallouBusiness Logistics/Supply Chain Management 

Autor:  Roland H. Ballou

Aceasta carte este despre un subiect vital si anume Logistica/Supply Chain-ul afacerii – o zona a managementului ce s-a observat ca absoarbe circa 60 – 80% din vanzarile unei companii iar acest lucru poate fi esential in strategia competitiva si venitul organizatiei. Aceasta zona a managementului a fost descrisa prin multe nume, inclusiv distributie fizica, managementul materialelor, managementul transportului, logistica si acum managementul supply chain-ului. Activitatile de interes ale afacerii pot include toate sau parte din urmatoarele: transport, mentenanta stocurilor, procesarea comenzii, achizitia,..... mai multe detalii.


CHRISTOPHERLogistics and Supply Chain Management, Creating value-Adding Networks
Autor:  Martin Christopher

O modificare semnificativa a conceptului de Supply Chain de la prima editie a cartii a fost recunoasterea ca acesta este in realitate o retea. Aceste retele sunt formate din legaturi complexe independente, dar si interdependente intre organizatii. Ca urmare a cresterii numarului de externalizari ce odata aveau loc in-house complexitatea acestor legaturi a crescut, de aceea s-a ajuns la nevoia unei retele. Si pentru acest motiv importanta Supply Chain Management-ului este considerabila. Aceasta noua editie a Logistics and Supply Chain Management mentine aceleasi idei din editiile precedente aducand nou ideea ca best practices devin din ce in ce mai bune, iar nevoia pentru revizuire si dezvoltare devine inevitabila. Aduce in plus o evaluare a riscului in... mai multe detalii.

KRAJENSKI Operations Management: Processes and Value Chains
Autor:  Lee J. Krajewski, University of Notre Dame/Larry P Ritzman, Boston College/ Manoj K. Malhotra, University of South Carolina


Publicata de editura Prentice Hall, editia a 8-a a “Operations Management” de Lee Krajewski si Lary Ritzman, vine in plus cu un nou co-autor si anume Manoj Malhotra, care contribuie la imbunatatirea acestei carti prin introducerea urmatoarelor elemente noi:
- “Managementul Constrangerilor”, unde aduce in discutie teoria constrangerilor, explica cum sa identificam si sa gestionam gatuirile din productie si introduce tehnicile de selectie a mix-ului de productie bazate pe... mai multe detalii.

THE WAREHOUSE MANAGEMENT HANDBOOKThe Warehouse Management Handbook, Editia a II-a
Autor:  James A. Tompkins, Jerry D. Smith


The Warehouse Management Handbook, Editia a II-a, ofera raspuns la toate intrebarile privind depozitarea, fie ca aceasta este una traditionala sau una moderna, automatizata. Cartea va ofera cunostintele tehnice si abilitatile de planificare necesare pentru crearea si mentinerea unui sistem de depozitare de succes.
Editorii, James A. Tompkins si Jerry D. Smith din cadrul cunoscutei companii internationale de consultanta Tompkins Associates, Inc., au apelat la o echipa formata din 38 de experti din management, inginerie, marketing, IT, din companii de renume si din universitati pentru a se asigura ca obtin cele mai recente... mai multe detalii.


 

« Apr 2024 »
Du Lu Ma Mi Jo Vi Sa
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
Supply Chain Management Center va invita laCursul de perfectionare “Proiectare  ...
Supply Chain Management Center va invita laCursul de perfectionare “Managementul  ...
Supply Chain Management Center va invita laCursul de perfectionare “Planificare  ...
    Newsletter
 Email :
 
Inregistrare
    Acces Cursanti
 Utilizator:
 Parola:
 
Autentificare
 
   ® 2011 Supply Chain management center Prima Pagina | Contact | Autentificare | Harta site