English Version
 www.supply-chain.ro  
»
centru curs logistica Management Supply

 
Untitled Document
Sunteti aici : Prima Pagina » Cursuri » Cursuri specializare
 
Cursuri specializare

Centrul de pregatire profesionala Supply Chain Management Center ofera training si consultanta specialistilor din domeniile logistica si supply chain, transport, distributie, depozitare, achizitii, stocuri, operatiuni, planificare.
Cursurile au o structura bazata pe “standardele de competenta” pentru nivelul Master definite de ELA - European Logistic Association pentru specialistii din domeniul logisticii si al activitatilor adiacente acesteia cu scopul de a oferi participantilor o mai buna intelegere a intregului sistem, proceduri si functii dezvoltate in acest domeniu. Cursurile sunt dezvoltate pentru nivelul Master parcurgand toate cunostintele necesare atat pentru nivelul operational, cat si de management executiv.

Incepand cu anul 2015 standardele ELA au fost revizuite prin adaugarea ultimelor tendinte in supply chain si logistica si sunt aliniate Cadrului European de Calificare (EQF – European Qualification Framework).

1.0. Managementul supply chain-ului
   1.1. Proiectarea in logistica si supply chain
      1.1.1. Managementul proceselor in supply chain
      1.1.2. Managementul de proiect si managementul schimbarii in supply chain
    1.2. Planificarea in logistica si supply chain
       1.2.1. Planificarea necesarului privind cererea, productia si distributia
    1.3. Executia in logistica si supply chain
       1.3.1. Depozitare
       1.3.2. Transport
       1.3.3. Achizitii
       1.3.4. Customer Service
2.0. Management General
   2.1. Principii de business
       2.1.1. Abilitati esentiale de management
       2.1.2. Principii de business

Cursul Proiectare in logistica si supply chain este primul din seria ce vine sa completeze competentele profesionistilor din domeniu.

Cursul Planificare in logistica si supply chain este cel de-al doilea din seria ce vine sa completeze competentele profesionistilor din domeniu.


Cursul de Managementul Depozitarii se adreseaza tuturor celor ce isi doresc o mai buna intelegere a modului in care se gestioneaza activitatile de depozitare in organizatie.


Managementul Transportului si Distributiei este structurat pe 5 sesiuni separate, continuitatea cursului fiind oferita de aplicatii practice cu durata efectiva de 12 ore, focusul principal fiind performanta in transport si distributie, marirea abilitătii de organizare si abordarea multidisciplinara a strategiilor si elementelor de transport.

Modalitate de desfasurare: Sesiunile cuprind un mix de teorie, ateliere de lucru si studii de caz orientate spre practica. Atelierele si studiile practice va vor oferi posibilitatea de a obtine experienta si feedback. Pentru a aloca cat mai mult timp posibil pentru rezolvarea temelor practice, participantilor li se cere sa se grupeze in echipe pe toata perioada sesiunilor.

Traineri: acestia sunt practicieni cu o vasta experienta in domeniul operational care au activat sau activeaza in companii de pe piata romaneasca in functii din supply chain.

Pachetul cursului include: suportul de curs, acces 3 luni la platforma de e-learning, print-uri cu materiale aditionale, carti sau copie dupa carti in limba engleza unde este cazul, coffee break-uri, masa de pranz sambata, examinarea finala.

Accesul pe platforma de e-learning sprijina cursantii in parcurgerea materialelor, sustinerea testarilor on-line si prezentarea studiilor de caz si a aplicatiilor.
Participarea la curs se face completand in prealabil Formularul de Inscriere si Contractul. Acestea sunt disponibile la cerere pe e-mail.« Apr 2024 »
Du Lu Ma Mi Jo Vi Sa
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
Supply Chain Management Center va invita laCursul de perfectionare “Proiectare  ...
Supply Chain Management Center va invita laCursul de perfectionare “Managementul  ...
Supply Chain Management Center va invita laCursul de perfectionare “Planificare  ...
    Newsletter
 Email :
 
Inregistrare
    Acces Cursanti
 Utilizator:
 Parola:
 
Autentificare
 
   ® 2011 Supply Chain management center Prima Pagina | Contact | Autentificare | Harta site