English Version
 www.supply-chain.ro  
»
centru curs logistica Management Supply

 
Untitled Document
Sunteti aici : Prima Pagina » Dezvoltarea personalului in depozit
 
Dezvoltarea personalului in depozit

Anul 2013 vine cu o completare la oferta noastra de pregatire a personalului din domeniul logisticii si Supply Chain-ului, acoperind un nou segment de personal.

Venim in intampinarea problemelor cu care industria de logistica se confrunta si anume pregatirea personalulului de nivel doi din depozit, prin crearea de module scurte, flexibile, pliabile pe programul de lucru in schimburi si nu in ultimul rand adaptate personalului care nu a beneficiat de formare de o buna perioada de timp.

Desi noi am stabilit un calendar de parcurgere a cursurilor intr-o ordine ce respecta logica actuala a prioritatilor in companiile ce detin departament de depozitare, clientii pot alege sa inscrie participanti numai la acele module care reprezinta interes pentru compania pe care o reprezinta.

De asemenea, in cazul in care participantii dintr-o companie completeaza o grupa, se poate organiza un curs personalizat in cadrul companiei.

Programul propus atinge trei aspecte principale si anume:

I. Un set de sase module de "soft skills":

 1. Comunicarea
 2. Managementul performantei
 3. Dezvoltarea personalului si delegarea
 4. Recrutarea si selectia
 5. Motivarea si mentoring-ul
 6. Utilizarea calculatorului pentru comunicare si raportare

Aceste module sustin dezvoltarea responsabililor de echipe din depozit  (sef de depozit, sef de schimb, sef de functiune in depozit (receptie / expeditie / picking / VAS, etc)), care au in subordine una sau mai multe persoane.

Informatia este aplicata strict pe activitatea curenta, sunt incluse aplicatii si exemple din activitatea proprie, cursantul plecand nu numai cu un bagaj de cunostinte cat si cu experienta in aplicarea cunostintelor in practica.

Participantii sunt supusi atat unor testari pentru activitatea desfasurata acasa cat si testari in cadrul sesiunilor de curs, testari in care feedback-ul este imediat, fiind insotit de recomandari pentru imbunatatirea activitatii si schimbare comportamentala.

II. Un set de module de "hard skills" care acopera intreaga activitate de depozitare:

 1. Notiuni de depozitare
 2. Operatiuni de depozit
 3. Ambalarea si controlul marfii
 4. Echipamnte si sisteme informatice
 5. Securitate

Modulele sunt inegale ca durata si includ descrierea tuturor activitatilor, echipamentelor si regulilor existente pentru activitatea de depozitare.

Se adreseaza tuturor persoanelor din conducerea de nivel II din depozit (sef de schimb, sef de functiune in depozit (receptie/expeditie/picking/VAS, etc)) si incearca sa acopere lipsa de cunostinte datorata experientelor monoindustriale, fara expunere la tehnologii, metode si reguli diferite de functionare.

Fiecare modul in parte, atinge in detaliu toate aspectele necesare unei bune desfasurari a activitatii, incluzand aplicatii, simulari si exercitii care, utilizate prin comparatie, sa dezvolte analiza personala si capacitatea de propunere de solutii optime cu privire la tehnicile de lucru, echipamente si noi tehnologii.

Nu este lasata deoparte nici componenta de securitate si siguranta care se reflecta in mod negativ in performantele companiilor. 

III. Un curs de engleza pentru personalul de depozit, continand 13 lectii, cu scopul unei mai bune comunicari cu clientii nevorbitori de limba romana (pentru operatorii logistici), cu sefii din cadrul companiilor multinationale, (repartizati pe perioade mai lungi sau mai scurte de timp), cu soferii de origine straina ce au nevoie de indicatii, asistenta si indrumare.


Acest curs asigura un bagaj minim necesar pentru conversatii simple, explicative despre desfasurarea activitatii in depozit, personal, planificare, echipamente, etc.
El este predate la un nivel  de incepatori fara expunere anterioara in utilizarea limbii engleze.
Termenii utilizati si exercitiile sunt alese si dezvoltate pe activitatea curenta si problematica din depozit.


« Apr 2024 »
Du Lu Ma Mi Jo Vi Sa
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
Supply Chain Management Center va invita laCursul de perfectionare “Proiectare  ...
Supply Chain Management Center va invita laCursul de perfectionare “Managementul  ...
Supply Chain Management Center va invita laCursul de perfectionare “Planificare  ...
    Newsletter
 Email :
 
Inregistrare
    Acces Cursanti
 Utilizator:
 Parola:
 
Autentificare
 
   ® 2011 Supply Chain management center Prima Pagina | Contact | Autentificare | Harta site