English Version
 www.supply-chain.ro  
»
centru curs logistica Management Supply

 
Untitled Document
Sunteti aici : Prima Pagina » Arhiva Stiri » Lansare - Ro.SupplyChainMagazine
 
Lansare - Ro.SupplyChainMagazine 30/10/2013

Incepand cu luna noiembrie apare pe piata media din Romania primul numar al revistei bilingve trimestriale Ro.SupplyChainMagazine.

Ro.Supply Chain Magazine este o publicatie unica. Este singura revista nationala care raspunde nevoii de informare cu privire la aplicarea in practica romaneasca si internationala a conceptelor si teoriilor moderne de supply chain. Revista este si o platforma de promovare a studiilor de piata din domeniu, a celor mai bune practici si de prezentare a situatiilor complexe cu care profesionistii se infrunta in realitatea imediata.Obiectivul revistei este acela de a deveni in scurt timp optiunea evidenta atat a celor care doresc sa fie informati corect, complet, obiectiv si de o maniera profesionista in legatura cu evolutia supply chain in Romania si in lume, dar si a celor care doresc sa impartaseasca experienta practica si rezultatele propriilor cercetari in domeniu.
Ro.SupplyChainMagazine raspunde prin calitatea continutului sau exigentelor unui public educat, dornic sa aiba acces la informatii utile, prezentate intr-o maniera profesionista, apropiata de nivelul literaturii stiintifice academice, fara a avea insa rigiditatea acesteiasi fara a se abate de la standardele unei publicatii de referintain domeniu.
Ro.SupplyChainMagazine va avea o aparitie trimestriala, frecventa ce tine cont atat de ritmul normal al schimbarilor in sectoarele de activitate vizate, cat si de capacitatea reala de a genera materiale cu un continut stiintific relevant. Revista va fi disponibila initial in format fizic, respectand traditia publicatiilor de referinta in orice domeniu profesional, si in foarte scurt timp si on-line, tinand cont de tendintele actuale in domeniul comunicarii de masa. Printr-un sistem flexibil de distributie fizica, dar si datorita formatului on-line, publicatia va fi disponibila pe intreg teritoriul tarii, dar si in strainatate.

Pentru informatii legate de modalitatile de abonare aveti la dispozitie urmatoarele date de contact:
E-mail: office@supply-chain.ro
Telefon: 021.410.60.61


« Apr 2024 »
Du Lu Ma Mi Jo Vi Sa
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4

...

...

...

    Newsletter
 Email :
 
Inregistrare
    Acces Cursanti
 Utilizator:
 Parola:
 
Autentificare
 
   ® 2011 Supply Chain management center Prima Pagina | Contact | Autentificare | Harta site